Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Ekonomski fakultet u Subotici u funkciji svojih studenata

Ekonomski fakultet u Subotici u funkciji svojih studenata 07.04.2017

Ekonomski fakultet u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu, od ove godine uveo je novinu na svoj veb sajt. Otvaranjem sekcije Informacije za buduće studente svim srednjoškolcima pružena je prilika da se na jednom mestu informišu o svim aspektima studiranja na Ekonomskom fakultetu u Subotici - studijskim programima koje mogu upisati, često postavljenim pitanjima i samom prijemnom ispitu.

detaljnije


Dan otvorenih vrata - Biću student VSOVSU

Dan otvorenih vrata - Biću student VSOVSU 04.04.2017

Manifestacija Dan otvorenih vrata – „Biću student VSOVSU Subotica“, održaće se 07.04.2017. godine (petak) sa početkom u 14 časova, u amfiteatru Škole u Subotici - na adresi Banijska 67. Dan otvorenih vrata namenjen je budućim studentima, odnosno učenicima završnih razreda srednjih škola.

detaljnije


IBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica

IBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica 13.02.2017

Verujemo da je vaša budućnost najvažnija stvar za vas i vašu porodicu. Zbog toga je IBCM uložio sav napor u pravcu stvaranja koledža i programa koji vam garantuju visoko i kvalitetno obrazovanje i sigurnu budućnost sa neograničenim lokalnim i međunarodnim prilikama.

detaljnije
Studentski greb greb kuponi

Studentski greb greb kuponi 26.01.2017

Studentski greb greb kuponi predstavljaju dopunu, koju korisnici (maturanti, studenti, postdiplomci) mogu kupiti na prodajnim mestima u blizini fakulteta i na taj način lako i brzo osvojiti kredite koji su potrebni za preuzimanje svih korisnih dokumenata na sajtu studenti.rs.

detaljnije


Knobur - projekat srednjoškolskih takmičenja

Knobur - projekat srednjoškolskih takmičenja 18.01.2017

KNOBUR (Knowledge For Business In Region) je razvojni projekat srednjoškolskih takmičenja koji se tradicionalno održava na Univerzitetu Educons i prvenstveno je namenjen učenicima završnih godina – maturantima, svih srednjih škola u Vojvodini, Srbiji i regionu.

detaljnijeObeležena 10. godišnjica rada Državnog univerziteta

Obeležena 10. godišnjica rada Državnog univerziteta 26.10.2016

“Pamet ne postoji samo u metropoli, već je prirodnim zakonom ravnomerno raspoređena i ne treba samo Novom Pazaru Srbija, nego istovremeno treba Srbiji i Novi Pazar” - poručio je danas sa svečanosti povodom obeležavanja desete godišnjice rada Državnog univerziteta u Novom Pazaru predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti akademik prof. dr Vladimir Kostić.

detaljnijePogledajte šta se nalazi na vrhu piramida

Pogledajte šta se nalazi na vrhu piramida 21.10.2016

Strogo je zabranjeno penjati se na piramide u Egiptu. Pokušate li, osim što možete poginuti, zbog oštećivanja tih prastarih spomenika možete završiti u egipatskom zatvoru, i to čak do tri godine.

detaljnije