Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


Upoznajte Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu!

Upoznajte Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu! 28.10.2020

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da saznaju više o fakultetu, upisu, prijemnom ispitu, vannastavnim aktivnostima i dobiju odgovore na mnoga pitanja da nam se pridruže na online prezentaciji „Otvorena vrata”, koja će biti organizovana u petak, 30. oktobra, od 14 časova. Pored ovog termina, prezentacija će biti organizovana online svakog prvog i poslednjeg petka u mesecu do maja 2021.
 

detaljnije

Novi konkurs Hemofarma za studente i diplomce: “Stvaramo lidere koji menjaju svet”

Novi konkurs Hemofarma za studente i diplomce: “Stvaramo lidere koji menjaju svet” 07.10.2020

 Tradicionalno, i ove jeseni, kompanija Hemofarm poziva najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija kao i diplomce stručnih fakulteta u Srbiji da se prijave na jedan od dva aktuelna konkursa: jednogodišnji Program za obrazovanje Hemofarm fondacije “MOŽEŠ I TI“ ili šestomesečni program plaćene prakse “CHANCE TO ADVANCE” u ovoj kompaniji.

detaljnijeUPIS NA MASTER I DOKTORSKE STUDIJE NA RAČUNARSKOM FAKULTETU JE U TOKU

UPIS NA MASTER I DOKTORSKE STUDIJE NA RAČUNARSKOM FAKULTETU JE U TOKU 16.09.2020

MASTER STUDIJE na Računarskom fakultetu traju jednu godinu i nose 60 ESPB bodova. Upis na master studije je do 1. novembra, a istoga dana počinje i nastava.

DOKTORSKE STUDIJE na Računarskom fakultetu traju tri godine i nose 180 ESPB bodova. Upis na doktorske studije je do 1. novembra, a istoga dana počinje i nastava. 

 

detaljnije
Sa diplomom Matematičkog fakulteta nema nezaposlenih

Sa diplomom Matematičkog fakulteta nema nezaposlenih 28.08.2020

Elektronsko prijavljivanje kandidata biće moguće od 31. avgusta 2020. godine, od 10 časova, do 3. septembra 2020. godine, do 14 časova. Kandidati koji nisu u mogućnosti da izvrše elektronsku prijavu mogu da se prijave 2. i 3. septembra 2020. godine, od 10 do 14 časova, u sobi 708 na IV spratu.

detaljnije