Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Ukoliko menjate fakultet plaćate školarinu

Ukoliko menjate fakultet plaćate školarinu 25.06.2018

Studenti koji su o trošku države završili neki od fakulteta ili su ga napustili, a pri tom su bili na budžetu, nemaju pravo da u istom statusu upišu drugi fakultet, bez obzira kako su položili prijemni. 

detaljnije
Zašto treba da studiraš?

Zašto treba da studiraš? 19.06.2018

Sigurno se pitaš zašto je važno visoko obrazovanje i odabir visokoškolske ustanove? Dobro je razmišljati o budućnosti, planirati profesionalnu karijeru i imati viziju gde želiš da budeš za 5, 10 ili više godina.

detaljnije


VPŠ Leskovac upisuje studente

VPŠ Leskovac upisuje studente 07.06.2018

Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac vrši upis studenata na osnovne i specijalističke strukovne studije za školsku 2018./2019. godinu.

detaljnijeDiploma za ceo svet

Diploma za ceo svet 28.05.2018

Najveći deo naših diplomiranih studenata pronašao je posao u bankama, u advokatskim kancelarijama, u različitim kompanijama i u javnom sektoru.

detaljnijeKada je prekasno za učenje jezika?

Kada je prekasno za učenje jezika? 22.05.2018

Obično se smatra da starije osobe ne mogu baš lako da nauče strani jezik. Samo da li je to tačno i kada je prekasno da se počne sa učenjem jezika? Ukratko, nikada nije kasno.

detaljnijeOtključaj svoj karijerni put

Otključaj svoj karijerni put 21.05.2018

Želiš da se baviš modernim veštinama, da budeš u koraku sa savremenim poslovnim okruženjem i u skladu s inovacijama. Čini ti se da izbora ima mnogo, ali najbitnije pitanje na koje sad treba da nađeš odgovor jeste „Koji fakultet upisati?“

detaljnije